Kokmateriāli

Drukāt
Banner 1050x80

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
viesistabas, bērnistabas mēbeles, ražots Latvijā koka kāpnes, trepes, dizaina izstrādājumi, durvis, kokmateriāli

DLLA, SIA

"Landzāni" , Kūku pagasts, Jēkabpils nov. LV-5222
Kokapstrāde

DV Pellet, SIA

Garciems, Sumbru 167, Carnikavas pagasts, Ādažu nov. LV-2163
Kokmateriālu tirdzniecība

Dabo, SIA

Ugāle, "Līcīši" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Jumti, jumts, skaidu jumti, skārda jumti, lubiņu jumti, lubiņu jumts, lubiņas, lubiņi, koks, koka, kokmateriāli

Dadsons, SIA

Atpūtas 4, Rīga LV-1002
Kokmateriāli un to izstrādājumi. Celtniecības materiāli un to tirdzniecība.

Damaksnis, SIA

Saules 60a, Madona, Madonas nov. LV-4801
, koka karkasamājas materiāli, kokmateriāli Madona, kokmateriālu tirdzniecība, zāģmateriāli, zāģmateriāls, , zāģmateriāli Madona, koka mājiņas materiāli, priede, priede kokmateriāli , baļķi, apaļkoki, apaļkoku

Danfort Wood, SIA

Jūrmalas gatve 144d, Rīga, LV-1029
Apdares dēļi, vagondēļi, guļbūves baļķu imitācija, imitācijas, Block-house, Grīdas dēļi, Terases dēļi, Koka starpsienas, Pirts iekšējās apdares dēļi, Aplodas, Grīdas līstes, grīdlīstes, Ēvelēti zāģmateriāli, lapegle, lapegles.

Daugavlīči, SIA, Kokapstrādes gateris Lauterē

"Augstkalni" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Mežizstrāde, meža izstrāde, zāģeru pakalpojumi, meža zāģēšana, meža ciršana, apaugumu novākšana, meža pirkšana, meža īpašumu pirkšana, pērk mežus, pērk cirsmas, cirsmu pirkšana, apaļkoku iepirkšana, apaļkoku pirkšana, iepērk apaļkokus, forvardera pakalpojumi, kokvedēji, kokvedēju pakalpojumi, kokmateriālu transporta pakalpojumi,

Demo māja, pārdošanas birojs

Ieriķi, Dārdu 7, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4139

Dižkoks, SIA

Strauta 4, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169

Domše Latvija, SIA

Bukulti, Ādažu 24, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

EK Wood, SIA

Lapu 10, Jelgava LV-3001
Priekšrocības: Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti. Par uzņēmumu:

SIA "EK WOOD" nodarbojas ar dažādu profilu apdares dēļu un koka izstrādājumu ražošanu, piegādi un uzstādīšanu. Uzņēmums saviem klientiem piedāvā individuālu pieeju, plašu un konkurētspējīgu preču sortimentu, kā arī izcilu produkcijas kvalitāti.

ENTARIO, SIA

Krustpils 54e, Rīga LV-1057
Koksnes aizsardzības līdzekļi:

SIA ‘’ENTARIO’’ ir oficiālais Čehijas rūpnīcas ‘’Bochemie” pārstāvis Baltijā un nodarbojas ar koksnes un būvmateriālu aizsardzības līdzekļu tirdzniecību. Bochemit produkcija tiek plaši pielietota kokapstrādes uzņēmumos. Produktiem ir augsta kvalitāte, kas atbilst visām Eiropas prasībām un standartiem. Koksnes aizsardzības ķīmijas: ANTISEPTIĶIS kokam, pret pelējumu, impregnēšanai, aizsardzībai pret uguni vairumtirdzniecība.

EXpro group, SIA

Alīses 5-27, Rīga LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība

Eastern Timber Limited, SIA

Dreiliņi, Cielavu 6, Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130
Žāvēti un impregnēti kokmateriāli tiek piedāvāti lielā izvēlē: dēļi, brusas, latas, līstes, apdares dēlīši (vagonka), blockhause dēļi, terases dēļi un žoga dēļi, kā arī - saplāksnis un finieris, kas izmantojami mēbeļu ražošanā un būvgaldniecības izstrādājumu apdarei. Realizēti tiek arī koksnes pārstrādes blakusprodukti: šķelda, skaidas, finiera atgriezumi. Piedāvājumā arī svaigi zāģēti, dabīga mitruma zāģmateriāli.